Ashtanga Yoga & Klankschalenconcert | 8 okt.

De eerste dag met de evenementen Ashtanga Yoga en een Klankschalenconcert is geslaagd.
Leden en niet-leden konden één of beide evenementen volgen bij Sportcentrum Fitpunt te Hengelo.

De dag startte om 11.30u met Ashtanga Yoga, een les van 1,5 uur uitdagende asanas. Met veel energie en prachtige Ujjayi ademhalingen volgende de deelnemers de asanas uit the Primary Series. Benieuwd naar deze fantastische yogavorm, via deze link vindt je informatie en kun je je aanmelden voor een volgende les!

In de middag volgde om 14u het Klankschalenconcert, onder begeleiding van 3-tal muzikanten. Twee mensen die de schalen en verdere instrumenten bespelen, en één zangeres met een geweldige stem. Voor de deelnemers een uur van ontspanning. Ontstressen van lichaam en geest.
Kan jij wel wat ontspanning gebruiken, meld je via deze link aan voor eerst volgende concert in november!

Een perfecte zondag, die zeker herhaalt zal worden.

Namasté