Body Pump

Afvallen, betere houding en meer kracht!

Body Pump is een barbell workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt je om veel meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen.

De effectiviteit van Body Pump zit in het Rep Effect, een bewezen formule die spieren vermoeit middels lichte gewichten en veel reps (herhalingen) – dit is het geheim tot het ontwikkelen van strakke, atletische spieren.

Body Pump daagt al je grote spiergroepen uit, dus we raden je aan niet meer dan 2 tot 3 lessen per week te doen, zorg ervoor dat je een rustdag tussen sessies hebt zitten. Voeg hier twee tot drie cardio lessen aan toe en je hebt een strakker en slanker lichaam in no time.

Gewichtskeuze bij Body Pump

Er is geen druk om zwaar te tillen in een Body Pump les. De hele workout is in feite geprogrammeerd op veel reps met weinig gewichten. Continue vooruitgang is echter de sleutel om het meeste uit iedere krachttraining te halen, dus je moet meer gewicht tillen naarmate je sterker wordt. Als een Body Pump workout je niet warm krijgt en niet aan het zweten krijgt en je rustig het einde van ieder nummer kunt halen, heb je waarschijnlijk te weinig gewicht. Denk eraan, als je voelt dat het gewicht dat je tilt je techniek verslechtert, stop dan een paar reps en reset – of verminder gewoon je gewicht lichtjes.

Voor iedereen

In een Body Pump workout zijn er drie opties voor alle niveaus. Als je nieuw bent, begin dan met zeer lichte gewichten (of zelfs alleen de bar). Doe misschien zelfs alleen de eerste vier of vijf nummers een paar keer per week. Je zult zien dat je kracht na een paar lessen toeneemt.

Body Pump in Hengelo

Heb je vragen over onze Body Pump lessen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, of te bellen naar 074-2421210! Wil je graag een keer power yoga in Hengelo uitproberen? Vraag dan een gratis proefles aan!

proefles aanvragen