Wandel je fit in Hengelo

We pakken het programma Wandel je Fit weer op.

Het is onderhand wel bekend dat je ontzettend veel gezondheidsvoordelen haalt uit simpelweg wandelen. Zo helpt wandelen bij het vergroten van je long vermogen, verbeteren van de conditie van je hart en bloedvaten en het verkleinen van de kans op diabetes. Wandelen heeft niet alleen een positief effect op je lichaam maar ook op je geest, tijdens het wandelen komen er namelijk geluksstofjes vrij, door deze stofjes zul jij je opgewekter en blijer voelen. Wandelen heeft daarnaast ook een positief effect op je nachtrust. Wanneer je alleen lopen niks vindt of er de motivatie niet voor hebt zou je je kunnen aansluiten bij een wandelprogramma in Hengelo.

Afvallen, uithoudingsvermogen, benen versterken

We hebben een vast uur op de donderdag om 9.30 uur en we vertrekken onder begeleiding van Els vanaf Fitpunt voor een uur wandelen met tussendoor wat lichte fitnessoefeningen.

Als lid van Fitpunt kunt je aansluiten bij deze wandeling. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Ben je geen lid van Fitpunt en wil je eenmalig meewandelen dan kost het € 4,00 per keer en een maand abonnement voor dit wandel uur kost € 12,00.

Lijkt dit je wat? Schrijf je dan snel in voor het wandelprogramma in Hengelo. Je hoeft geen lid te zijn van Fitpunt!

Aanmelden als Fitpunt lid

Aanmelden als je geen lid bent van Fitpunt

We hopen op veel wandel plezier!

Algemeen - Fitpunt Hengelo

Wandel je Fit