NIEUWS-webheader

Meditatie-les | 19 april 2024

Bij Sportcentrum Fitpunt hebben we een fantastisch Body & Mind programma!
Naast verschillende vormen van yoga en klankschalensessies, bieden we nu ook meditatie-lessen.

Vrijdagavond 19 april was de tweede meditatie-les, met wederom veel animo.
Deze avond hebben we ruimte genomen voor E.F.T., ademhalingstechnieken, mantra en geleidde visualisatie.
Meer weten over ons wekelijkse aanbod, kijk op onze meditatie en yoga pagina’s.

Wist je dat mediteren eigenlijk heel simpel is… Het begint met focussen en dat kan op vele manieren.
De volgende les is op vrijdag 31 mei. Ook voor niet-leden! Meld je aan!!

Er is nog veel meer te beleven, kijk op de Evenementenkalender!

Proefles aanvragen

Wandel je Fit

Bij Sportcentrum Fitpunt staan we voor meer dan alleen (binnen)sporten. Zeker met de lente in aantocht is het lekker om buiten te wandelen!

Wist je dat wandelen in de natuur voor extra ontspanning zorgt. Je hoort het geruis door de bomen, voelt de takjes onder je voeten, laat je vingers langs een boomschors glijden … En dan die heerlijke geuren van het bos … Je zintuigen worden gestimuleerd.
En als de zon op onze huid schijnt, maakt je lichaam vitamine D3 aan, cruciaal voor je metabolisme en de gezondheid van je botten. Het helpt je ook beter te slapen, verbetert het immuunsysteem en verhoogt de endorfineproductie.

Met andere woorden vele voordelen om, naast bijvoorbeeld je krachttraining, een lekkere wandeling toe te voegen aan je week.
Elke donderdagochtend om 9.30u kan je meelopen met Wandel je Fit. Deze fijne wandeling is gemiddeld 5 km in een vlot loop tempo.

Bekijk ook eens de Wandeltocht + oefeningen op vrijdag 7 juni in de Evenementenkalender! En/of meld je aan voor een proefles om een kijkje bij ons te kunnen nemen!

Proefles aanvragen

Workshop Functioneel trainen | 11 apr.

Functioneel trainen is een vorm van fitness waarbij we ons lichaam trainen om de soorten bewegingen die we in het dagelijks leven gebruiken, beter uit te voren. Je traint het gehele lichaam op spierkracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en vooral de praktische toepassing van al deze vaardigheden. Als resultaat krijg je een allround lichaam dat sterker, bekwamer en weerbaarder is. Wie wil dat nou niet!?

Tijdens de Workshop Functioneel trainen kregen de deelnemers praktische informatie en persoonlijke tips bij het uitvoeren van Functionele (kracht)oefeningen. Na afloop gingen de deelnemers met nieuwe kennis naar huis!

Bij Sportcentrum Fitpunt staan voor meer dan alleen sporten, we gaan ook de diepte in qua kennis en kunde aanbieden aan onze leden! Bekijk de Evenementenkalender voor meer interessante workshops! En/of meld je aan voor een proefles om een kijkje bij ons te kunnen nemen!

Proefles aanvragen

Openingstijden Feestdagen

Goede vrijdag geopend als een normale vrijdag, inclusief alle groepslessen.

1e Paasdag gesloten
2e Paasdag geopend als een zondag (9.00u – 12.00u) inclusief Spinning 70min om 9.30u.

Allen een fijn paasweekend en graag tot snel!!

Team Fitpunt

Proefles aanvragen

Zondag 21 januari 2024

Ashtanga Yoga & Klankconcert

Vanochtend en vanmiddag vond de 3e Ashtanga Yoga & Klankschalenconcert – dag plaats.
Leden (en niet-leden) hebben vandaag meegedaan aan 1,5 uur actieve Ashtanga Yoga en/of een uur lang ontspanning tijdens het Klankschalenconcert.

Het was fantastisch om te zien hoe tijdens de Ashtanga Yoga lessen alle deelnemers synchroon door de uitdagende houdingen (asanas) heen gingen. Een mooie fysieke en mentale power yoga les, met als afsluiting een welverdiende ontspanning. Alle deelnemers van de yogales voelden een voldaan geval na afloop en de yoga instructeur is heel erg trots op hen.

Tijdens het Klankschalenconcert lag de zaal voor met deelnemers die voor een inspirerend uur van ontspanningsmuziek kwamen. De zaal was lekker warm, de mensen genoten de prachtige klanken. De 2 muzikanten en de zangeres gaven samen een heerlijk concert waarop men diep kon wegzinken naar weldadige ontspanning. Aan het einde van het concert was de ontspanning van de gezichten van de deelnemers af te lezen. Wat vonden wij het fijn jullie dit te kunnen geven.

In dit schooljaar word deze dag nog 2x herhaalt!
Op zaterdag 16 maart & zondag 26 mei, bekijk de gehele Evenementen Kalender via de link!

Team Fitpunt

Proefles aanvragen

Oudejaarsdag 2023 | RPM100

Vanmorgen werd RPM 70min gegeven, met als primeur de nieuwste nummers van RPM100 van Les Mills.

Het werd een super gezellig les in stijl! Fantastische muziek, uitdagende oefeningen, meezingen met de favoriete nummers en als klap op de vuurpijl oliebollen als beloning na!
Benieuwd naar deze fantastische release, het gehele kwartaal is deze te volgen. Meld je aan voor een proefles!

In het nieuwe jaar zijn we zoals jullie gewend zijn open vanaf dinsdag 2 januari 2024.

Allen een goede jaarwisseling en een sportief 2024!!

Team Fitpunt

Proefles aanvragen

Page 1 of 41 2 3 4