NIEUWS-webheader

Vacature bali/sales medewerker

Als balie/sales medewerker ben jij hét visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt een positieve en gastvrije uitstraling naar onze leden en toekomstige leden. Daarmee vervul je een belangrijke rol binnen ons bedrijf.

Wij zoeken iemand voor +/- 4 dagdelen per week waarvan ook twee avonddelen van 18:00 tot 21:00 uur. Blink jij uit in de Nederlandse taal zowel verbaal als op schrift? Durf je keuzes te maken en initiatief te nemen met een open en gastvrije houding? Zo ja, dan wil je bij ons team.

Wij bieden:

– een arbeidsovereenkomst voor 12 uur per week met mogelijke uitbreiding naar 20 uur

– een leuk dynamisch team van jong en oud

– opleidingen op het gebied van balie, sales en office

– bonusregeling op het gebied van sales

– deels flexibele werktijden

Heb je interesse gekregen? Stuur dan een brief met cv voor 8 augustus a.s. naar info@fit-punt.nl t.a.v. M.C. Haagsma.

1ste fase heropening!

Beste leden en geïnteresseerden,

Het is een heel fijn gevoel dat we de eerste fase ingaan van de heropening. Nu zijn we nauwelijks volledig gesloten geweest, maar dat was verre van wat we gewend waren.  Wil je alles weten over de heropening en je hebt geen nieuwsbrief ontvangen, stuur dan een E-mail naar info@fit-punt.nl en vraag naar de nieuwsbrief!

Benieuwd naar de openingstijden en lesrooster voor de fase, klik dan hier!

Samen werken we aan je nieuwe conditie!

Team Fitpunt

Op zondag 30 mei a.s. organiseren wij een 12 km wandeltocht.

Deze wandeltocht is weer uitgezet door de Hengelose Wandel Unie, de route is aangegeven met pijlen, bovendien krijg je een routekaart mee. Er kan gestart worden tussen 09:30 en 10:30 uur vanuit Deurningen. d

Introducés zijn welkom om mee te wandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, je hoeft je alleen maar aan te melden via info@fit-punt.nl en daarbij aan te geven met hoeveel personen je gaat wandelen en vanaf welk tijdstip!

Op zaterdag 27 maart a.s. organiseren wij een 10 km wandeltocht.

Deze wandeltocht is weer uitgezet door de Hengelose Wandel Unie, de route is aangegeven met pijlen, bovendien krijg je een routekaart mee. Er kan gestart worden tussen 09:30 en 11:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Matenweg te Enschede. Dit is de parkeerplaats bij de atletiekbaan van de UT, dicht bij Hengelo.

Introducés zijn welkom om mee te wandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden, je hoeft je alleen maar aan te melden via info@fit-punt.nl en daarbij aan te geven met hoeveel personen je gaat wandelen en vanaf welk tijdstip!

Body & Mind afdeling krijgt extra ruimte

Vanaf het moment dat er ruimere versoepelingen zijn rondom de Coronamaatregelen zullen we alle Body & Mind lessen in de avond verplaatsen naar de Korenbloemstraat 11a. Dit is schuin achter de parkeerplaats bij Fitpunt. Op deze locatie kunnen we de lessen nog beter verzorgen in een nog betere sfeer. Op hetzelfde moment zullen we ook het aanbod uitbreiden. Denk hierbij aan Yin Yoga en Recovery Yoga.

Beste leden,

Het is ongelooflijk moeilijk om stelling te nemen over Covid-19. Wij als burgers hebben allemaal onze eigen gedachten en soms ook wel wat kennis hierover, maar we weten natuurlijk niet alles.

Ons specialisme is bewegen, ontspannen, gezonde voeding en gezonde voeten ofwel: gezondheid. Wat we zeker weten is dat al deze aspecten zorgen voor minder stress en het verkleinen van de kans op andere ziekten. Ons advies is dan ook: kom en blijf in beweging en heb aandacht voor voeding!

Fit by Coen fysiotherapie mocht (veilig) open blijven. Gelukkig start Voetpunt Twente medisch pedicure vanaf 3 maart a.s. weer op en kan Why-coaching eindelijk ook een kleine start maken.

Wij waren al bezig met de mogelijkheden die we hadden om buiten te sporten. Het weer heeft niet altijd meegewerkt, maar nu is het prima te doen.

Momenteel geven we 30 minuten circuit/hitt trainingen voor maximaal 8 personen. We werken in vakken waarin twee personen op voldoende afstand trainen van alle anderen. Er zijn middelen aanwezig om de door je te gebruiken materialen te desinfecteren.

We gaan het rooster uitbreiden met 2 wandel je fit-lessen!

Wanneer de lessen voller raken dan zullen we opschalen in het aanbod. Weet wel dat we sterk afhankelijk zijn van het weer!

Wandel je fit
De naam zegt het al. Stevig wandelen met in de eerste 20 minuten de mogelijkheid om oefeningen te doen die je opwarmen en sterker maken.
Tijden:
-maandag 18:10 uur (start op maandag 8 maart; vanaf 3 maart te reserveren)
-dinsdag 09:30 uur (start op dinsdag 9 maart; vanaf 3 maart te reserveren)

Wandeltocht
Afgelopen zondag hebben we een fantastische wandeltocht gehad. De volgende tocht is al weer klaar en zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart a.s.

Team Fitpunt

Page 1 of 111 2 3 11