Extra Body Pump

Voor nu hebben we een oplossing voor de volle Body Pumplessen gevonden door een extra les op de zaterdag in te roosteren. Achter de schermen zijn we bezig met een extra instructeur. Dit neemt wat tijd in beslag, het is de bedoeling dat deze richting het nieuwe jaar ingezet zal worden op een avond en eventuele extra ochtend.

De les start om 10:00 uur.

Do In yoga

Onlangs zijn we gestart met een nieuwe Yogavorm: Do In. Do In is een oosterse bewegingsleer met oefeningen die je gezondheid en vitaliteit bevorderen. Je lichaam en geest worden krachtiger. Do In betekent: “stroming van energie” en is gericht op het in balans brengen van ki (levensenergie) en het versterken van het fysieke middelpunt van je lichaam: je hara. De nadruk van de oefeningen ligt op het strekken van de meridianen, (drukpunt)massages en ademoefeningen. De strekkingen verbeteren de energiecirculatie, de massages brengen balans in de energiestroom, de ademhaling ontspant het lichaam en brengt de geest tot rust.

Deze les wordt gegeven op de maandag van 11:45 uur tot 12:45 uur. Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken met deze wat rustigere yogavorm en uiteraard met Leontien, die deze les verzorgt.

Wijzigingen lesrooster.

-Circuitles op maandag 18:00 uur stopt per 1 september a.s.

-Extra Body Pump les op zaterdag om 10:00 uur vanaf 19 september a.s. (voorlopig tot januari 2021).

-Buitentrainingen blijven doorgaan zolang het weer het toelaat!

-Extra Do In yogales op de maandag om 11:45 uur.

-Extra combi les beweeg en yoga op vrijdag ….

-Cursus Fitness wandelen; start eind september a.s.

Fitpunt heeft een concept met de juiste specialisten!

Ons concept in een notendop. Na een intake/rondleiding kan je kiezen om je fysiek te belasten of je mentale conditie te verbeteren. Beter zou zijn een combi van beiden!

Binnen de fysieke mogelijkheden start men meestal met een basis training waardoor er een begin gemaakt wordt met belasten, je geholpen wordt met het uitvoeren van bewegingen en je houding. Vervolgens ga je individueel of in een groepstraining verder.

Het grote voordeel is bij ons dat je niet gebonden bent aan welke training je doet. Dit alles onder één dak met één abonnement! Of je nu aan body & mind (yoga) programma volgt met daarnaast een andere training. Ook het krijgen van een trainingsschema behoort tot onze service.

Onze kwaliteit wordt nog eens versterkt door samen te werken met fysiotherapeuten, diëtist(e), medisch pedicure en podotherapie. Om dit aan de lijve te ondervinden zou je eens kunnen starten met ons starterspakket.

Bokszaktraining ideaal voor jouw energie en lijf!

Vind jij het ook weer tijd om je energie kwijt te kunnen en nieuwe positieve er voor terug te krijgen? Bokszaktraining is een perfecte groepstraining waarin jij je energie in kan stoppen om vervolgens nieuwe er voor terug te krijgen.

Tijdens de training ben je bezig met verschillende combinaties van stoten en trappen. Tussen de combinaties door doe je oefeningen voor je gehele lichaam. Je zal merken de je uithoudingsvermogen als je spierkracht razend snel vooruit gaat.

Juist bij deze vorm van trainen laat je de dag achter je en kun je je hoofd even helemaal leeg maken!

Kom gerust een proefles doen. We zijn de gehele zomer open en zijn Corona proef!

Lestijden:

Maaandag 20:30 uur

Dinsdag 09:00 uur

Woensdag 20:30 uur

Vrijdag 20:00 uur

Vraag je proefles aan via info@fit-punt.nl of t. 074-2421210

Meer informatie is te vinden op onze website www.fit-punt.nl

Page 1 of 71 2 3 7