Informatie avond, gezond oud worden met diabetes.

Tijdens deze infoavond krijgt u informatie over welke aandachtspunten er voor u belangrijk zijn en hoe u het beste complicaties kunt voorkomen! Wij staan daar op Nationale Diabetes Dag, 14 november, graag even bij stil, samen met u!

Voeding, beweging en voetzorg zijn een belangrijk onderdeel in uw leven en wij willen u hierbij graag adviseren en ondersteunen.

Meld u aan voor 13-11-1-2019 via deze linkhttps://fit-punt.nl/event/infoavond-gezond-oud-worden-met-diabetes-14-november-2019/  of 074-2421210 en kom langs tijdens deze informatieve avond op 14 november van 18:30 tot 20:30 uur.

Deze avond is geheel kosteloos en wordt u aangeboden door: Fit By Coen, Vitalise, Fitpunt Hengelo, Voetpunt Twente en Voetencentrum Wender

Zondag 3 novemember kan er tot 11:00 uur getraind worden!

Op zondag 3 november kan er tot 11:00 uur getraind worden. Van 11:00 tot 12:00 uur is het niet mogelijk in verband met een yoga activiteit.

Openingstijd 03-11-2019

09:00-11:00 uur.

Extra cursus (6 lessen) Yin Yoga

Yin yoga is de tegenhanger van de Yang yogavormen. Onder Yang yoga vallen o.a. Vinyasa yoga, Ashtanga yoga, Power yoga, etc. Dit zijn yogavormen waarbij je voornamelijk je spieren oefent en het “warm” krijgt. Bij Yin yoga gaan we het tegenovergestelde doen, we gaan verstillen en leggen de focus op het bindweefsel en andere stugge weefsels in het lichaam.

Door een wat langere focus, 3 tot 5 minuten per houding, worden weefsels sterker en soepeler.

Tijdens de houdingen zal het lichaam reageren als een soort ongemak. Bij Yin yoga ervaren wij dat het lichaam stil wordt. Gedachtes kunnen nu juist sneller gaan. Om dit te vermijden zullen we bij Yin yoga telkens opnieuw bewust verbinding zoeken met het lichaam en je ademhaling.

In deze cursus vervallen de lessen op 6 november en 4 december 2019. Echter worden deze lessen ingehaald op 11 en 18 december 2019!

Kerala Abhyanga Massage

Abhyanga is de Ayurvedische massage van het gehele lichaam. Abhyanga is een zachte, ritmische massage met warme (kruiden)olie. Het is een helende massage, die lichaam, ziel en geest ontgift en verbindt.

Tijdens de Body & Mind dag wordt er een voorproefje gegeven van 15 minuten, waarin rug en armen behandeld worden. Het zal worden uitgevoerd door 2 masseurs, waardoor er sprake is van 4-handen massage.

Klankschalenbad.

Klankschalenbad, ook wel klankschalen concert genoemd, neemt je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt door iedereen anders ervaren. Er wordt gespeeld op meer dan 18 prachtige metalen klankschalen, gongs en andere (helende) instrumenten.

Ieder bad/concert wordt weer als een andere reis beleefd? Wanneer je vaker een concert hebt beleefd zal je merken dat dit telkens een andere ervaring oplevert.

Energie, rust, verdieping en ontspanning zijn de meest voorkomende reactie uit de les. Klankschalenbad wordt iedere week op maandag en woensdag aangeboden bij Fitpunt. Tevens organiseren wij meerdere malen per jaar een concert van een uur of langer.

Ervaring met yoga of meditatie is absoluut niet vereist, iedereen kan meedoen. Kom het gewoon meemaken! Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het bad/concert.

Tijdens de Body & Mind dag wordt er afgesloten met een prachtig bad. Meld je snel aan want vol is vol.

Wijziging spinning les op vrijdag!

De lestijd van spinning, ook wel RPM genoemd, wijzigt vanaf komende vrijdag 18 oktober 2019. De nieuwe lestijd is 19:00 uur!

Lestijd van 18:00 uur komt te vervallen.

Fitpunt biedt al meer dan 10 jaar spinning lessen aan in Hengelo. Deze fitness vorm verbetert razend snel je conditie. Vooral je uithoudingsvermogen zal met sprongen vooruit gaan. Bij spinning spreek je vooral je been- en bilspieren aan. Meld je gerust aan voor een proefles bij Fitpunt via de website!

Page 1 of 41 2 3 4