Klankschalenconcerten bij Fitpunt

Iedereen kan beamen dat live muziek iets extra’s meegeeft aan beleving van muziek. Voeg daar aan toe de mogelijkheid om te liggen terwijl je naar de live muziek luistert. Tezamen heb je een recept voor een ligconcert waarbij je heerlijk zal ontspannen!

Wat maakt klankschalen zo bijzonder?
Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam, een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades, die je onrustig maken of fysiek klachten geven, loslaten.

Bij het klankschalenconcert van Fitpunt word er gebruik gemaakt van vele formaten klankschalen. Daar blijft het niet bij, we hebben eveneens gongen, rainsticks, koshi’s, oceandrum en nog veel meer. Al deze instrumenten worden bespeeld door tweetal muzikanten.
Tijdens een aantal concerten zal een zangeres met haar fantastische stem een extra dimensie aan het concert toevoegen.

Bij de sportschool zijn yogamatten, kussen en dekens beschikbaar om te gebruiken. Je mag uiteraard ook eigen materiaal meenemen.

Een uur lang zal je genieten van klanken, trillingen en diepe ontspanning!

Meld je aan en laat je verassen wat het klankconcert voor jou zal doen.

Data:

  • Zondag 21 januari 2024
  • Zaterdag 16 maart 2024
  • Zondag 26 mei 2024

Tijd: 14.00u tot 15.00u

Locatie: Sportcentrum Fitpunt

Prijs: € 19,- per concert (voor niet-leden)

Interesse om Klankschalensessies wekelijks te beleven en nog geen lid? Kijk op deze pagina en meld je aan voor een proefles.

{ Deze concerten zijn GRATIS te volgen voor leden van Fitpunt. Meld je aan bij de balie, middels de uitgedeelde flyers of gebruik de afspraaklink die je per e-mail ontvangt. }

.

Opgelet!! COMBI-Korting

Op alle data is er in de ochtend/begin middag (11.30-13u) een Ashtanga yogales te volgen.

Maak er een Body & Mind-dag van door te starten met een intensieve yogales en als afsluiting een heerlijke ontspannen ligconcert.

Wil jij beide evenementen volgen, dan kom je in aanmerking voor de combi-korting!

Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Terug naar Kalender

Meditatie - Klankschalen en gong bad

Meld je hier aan!Totaal