Yin Yoga

Yin-Yang Yoga Hengelo

Yoga wordt met de dag populairder. Steeds meer mensen vinden het namelijk belangrijk om te werken aan hun balans tussen lichaam en geest. Yin-Yang yoga is een fantastisch combi yogavorm.

Wat is Yin-Yang Yoga?

Deze yogavorm varieert in intensiteit met de houdingen (asana’s). De les bevat rustige stretch houdingen, maar ook asana’s voor spieropbouw. Rust en uitdaging in één.

Bij onze Yin-Yang yogalessen in Hengelo leer je verschillende ademhalingstechnieken en hoe je deze kunt toepassen bij lichamelijke inspanning. Door de herhaling van de oefeningen en je bewuste ademhaling, kom je in een fijne flow terecht.

Waarom yoga beoefenen?

Wil je graag sterker en leniger worden en tegelijkertijd ook werken aan de balans tussen je lichaam en geest? Dan is yin-yang yoga ideaal voor jou. De mix van verschillende asana’s zorgen ervoor dat je veel verschillende spieren traint, die je normaliter niet snel gebruikt. Hierdoor wennen je spieren niet aan dezelfde oefeningen, maar worden ze telkens uitgedaagd.

Yogalessen in Hengelo

Heb je vragen over onze lessen in yoga in Hengelo? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, of te bellen naar 074-2421210! Wil je graag een keer power yoga in Hengelo uitproberen? Vraag dan een gratis proefles aan!

proefles aanvragen