Meditatie - Klankschalen en gong bad

Meditatie Hengelo

Wil je graag lessen in meditatie in Hengelo volgen? Bij Fitpunt is naast Body, ook de Mind van groot belang. Daarom bieden wij meerdere meditatiemomenten in ons rooster aan. Tijdens onze meditatielessen in Hengelo word je in een bad van klanken gedompeld. De klanken van de klankschalen, koshi’s, gong, oceandrum en rainsticks nemen je mee op reis en zorgen ervoor dat jij helemaal ontspant en tot rust komt. De meditatiemomenten worden ook wel klankschalen baden of concerten genoemd. Met enige regelmaat houden we in Hengelo ook van deze meditatiemomenten in het weekend. Wanneer je onze lessen in meditatie in Hengelo volgt, zul je merken dat je bij terugkomst helemaal mentaal bent opgefrist. Kortom, een cadeautje voor jezelf! Wil je graag een keertje meedoen met onze meditatielessen in Hengelo? Vraag dan gerust een gratis proefles aan!

Wat is mediteren?

Mediteren is een techniek waarmee we onze geest tot rust kunnen laten komen. Dit doen we door een bepaalde staat van bewustzijn te bereiken, die niet te vergelijken is met de staat waarin we normaal verkeren. Tijdens het mediteren observeer je jouw gedachten zonder ze te veroordelen. Dit doen we om tot je ware kern te komen.

Wil je graag een keer mediteren uitproberen? Doe dan gratis een keer mee met onze lessen in meditatie in Hengelo. Wil je graag eerst nog wat meer informatie over mediteren? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. We helpen en adviseren je graag!

proefles aanvragen