dansen-sport

Dans in Hengelo

Dans als workout is mega-populair. Tijdens een dansles in Hengelo dans je met een groep onder leiding van een instructeur op de populairste hits. Zo’n les duurt gemiddeld 50 minuten en je traint hierbij je hele lichaam. Je kunt tijdens deze les tot wel 400 calorieën verbranden, zweten is dus gegarandeerd!

Afwisselende lessen

Een workout bestaat uit verschillende danscombinaties die vrij eenvoudig zijn maar daardoor niet minder leuk om uit te voeren. Er wordt gedanst op populaire nummers van nu maar ook op golden oldies. Afwisseling tussen rustige en snelle muziek zorgt ervoor dat je na de les al je spiergroepen gebruikt hebt.

Dansworkout is voor iedereen

Dansen is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Ook is danservaring geen vereiste voor het volgen van een dansles. Je kunt namelijk niks fout doen en het belangrijkste is dat je lekker meedoet en je goed voelt. Elke les is fun, uniek, afwisselend en levert gegarandeerd een fijn gevoel op.

Dus wanneer je wil werken aan een fit en gezond lichaam en daarnaast graag danst kun je je aanmelden voor een gratis proefles Dans in Hengelo.
Of neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, of te bellen naar 074-2421210!

proefles aanvragen