Volledige Aanbod.

Beste sporters,

Wat zijn we blij dat we weer groepslessen mogen geven! Tevens zijn we zeer tevreden over de stappen die we hebben gezet om te kunnen werken aan inspanning en ontspanning. Tot op heden hebben we geen verspreiding van het coronavirus binnen Fitpunt gehad en dat willen we graag zo houden.

Hoe bezoek je Fitpunt:

–           reserveer je bezoek

–           kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les of je training

–           betreed en verlaat de achterste zaal via het schoolplein!!

–           desinfecteer je handen

–           gebruik de kleedkamers en de kasten in de trainingsruimtes als garderobe

–           volg de looproutes

–           gebruik een eigen handdoek tijdens het sporten en de desinfectiedoekjes om de materialen schoon te maken

–           houd 1,5 meter afstand tot de andere sporters

Wij zorgen voor ventilatie, looproutes, voldoende desinfectiemiddelen en -doekjes en maken regelmatig extra schoon.

Verschil tussen conditie en uithoudingsvermogen.

Eigenlijk is het heel simpel. Uithoudingsvermogen is een onderdeel van conditie. Conditie bestaat uit nog 4 onderdelen: kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Veel mensen duiden conditie aan met het niet buiten adem zijn. Hier bedoelen ze eigenlijk mee dat hun uithoudingsvermogen ofwel hart- en longfunctie het aankunnen om niet buiten adem te komen. Toch hebben de andere vier onderdelen ook invloed op het niet buiten adem zijn.

Je uithoudingsvermogen train je specifiek bij Fitpunt door aan

  • spinning,
  • circuit,
  • dans,
  • bokszaktraining en
  • hiit-circuit te doen.

Dit geldt ook voor een specifieke training op een cardio toestel! Ook bij de body pump wordt “cardio” steeds meer onderdeel van de training.

Binnenkort gaan we wat dieper in op uithoudingsvermogen.

Extra lessen op de zondag

Door toenemende belangstelling voor spinning en bokszaktraining gaan vanaf 8 november a.s. een zondagprogramma neerzetten.  Dit zondagprogramma proberen we uit tot het einde van het jaar! Daarna gaan we evalueren en op basis daarvan wordt besloten of dit programma wordt  voortgezet in het nieuwe jaar!

Tijden:

  • 09:10 uur Spinning/RPM
  • 10:00 uur Bokszaktraining

(niet op zondag 29 november en zondag 27 december a.s. Op deze twee dagen hebben we een ander(e) aanbod of activiteit)

Deze lessen worden vanaf 28 oktober a.s. in ons reserveringssysteem opgenomen!

Verantwoord sporten!

Ons gezamenlijk gedrag van de afgelopen periode maakt het mogelijk om veilig en verantwoord te sporten. Ook de komende periode willen we dit natuurlijk samen blijven doen. Het Kabinet maakte deze week strengere corona maatregelen bekend. Gelukkig kunnen wij met onze huidige richtlijnen blijven voldoen aan de maatregelen. Maar vergeet niet: hierbij zijn wij afhankelijk van jullie medewerking!

Wij zijn blij dat overheid het erg belangrijk vind dat sporten en gezamenlijk werken aan je conditie belangrijk vind. Mensen van alle leeftijden moeten juist nu extra werken aan weerstand en een gezond en fit lichaam. Met een goede weerstand is het risico op klachten kleiner.

Fitpunt blijft je helpen om samen hieraan te werken!

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je reservering en houd je aan de 1,5 meter afstand. Gebruik de doekjes en volg de route. We spreken onze sporters hierop aan en rekenen op de medewerking van al onze sporters.

✅ Wij zijn vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 mensen binnen en 40 buiten. Mits wij ons houden aan de 1,5 meter afstand regel.

✅ Wij zijn vrijgesteld betreft het dragen van een mondkapje

𝗛𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮 𝗴𝗲𝘀𝗹𝗼𝘁𝗲𝗻

De overheid heeft maandagavond afgekondigd dat sportkantines moeten sluiten. Daar zou in eerste instantie onze horeca niet onder zou vallen. Echter is de ruimte in onze lounge iets wat beperkt. We hebben gekozen om in deze ruimte de veiligheid te waarborgen. Dit houdt in dat de bar en loungeruimtes van beide clubs per direct gesloten voor een periode van tenminste 3 weken.

Het team van Fitpunt is blij met jullie inzet in een gezamenlijke veilige sport omgeving.

SAMEN STERK!

Kom naar de open dag op 3 of 4 oktober tussen 10:00 en 14:00 uur.

Extra Body Pump

Voor nu hebben we een oplossing voor de volle Body Pumplessen gevonden door een extra les op de zaterdag in te roosteren. Achter de schermen zijn we bezig met een extra instructeur. Dit neemt wat tijd in beslag, het is de bedoeling dat deze richting het nieuwe jaar ingezet zal worden op een avond en eventuele extra ochtend.

De les start om 10:00 uur.

Page 1 of 71 2 3 7