Extra Body Pump

Voor nu hebben we een oplossing voor de volle Body Pumplessen gevonden door een extra les op de zaterdag in te roosteren. Achter de schermen zijn we bezig met een extra instructeur. Dit neemt wat tijd in beslag, het is de bedoeling dat deze richting het nieuwe jaar ingezet zal worden op een avond en eventuele extra ochtend.

De les start om 10:00 uur.

Do In yoga

Onlangs zijn we gestart met een nieuwe Yogavorm: Do In. Do In is een oosterse bewegingsleer met oefeningen die je gezondheid en vitaliteit bevorderen. Je lichaam en geest worden krachtiger. Do In betekent: “stroming van energie” en is gericht op het in balans brengen van ki (levensenergie) en het versterken van het fysieke middelpunt van je lichaam: je hara. De nadruk van de oefeningen ligt op het strekken van de meridianen, (drukpunt)massages en ademoefeningen. De strekkingen verbeteren de energiecirculatie, de massages brengen balans in de energiestroom, de ademhaling ontspant het lichaam en brengt de geest tot rust.

Deze les wordt gegeven op de maandag van 11:45 uur tot 12:45 uur. Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken met deze wat rustigere yogavorm en uiteraard met Leontien, die deze les verzorgt.

Wijzigingen lesrooster.

-Circuitles op maandag 18:00 uur stopt per 1 september a.s.

-Extra Body Pump les op zaterdag om 10:00 uur vanaf 19 september a.s. (voorlopig tot januari 2021).

-Buitentrainingen blijven doorgaan zolang het weer het toelaat!

-Extra Do In yogales op de maandag om 11:45 uur.

-Extra combi les beweeg en yoga op vrijdag ….

-Cursus Fitness wandelen; start eind september a.s.

Fitpunt heeft een concept met de juiste specialisten!

Ons concept in een notendop. Na een intake/rondleiding kan je kiezen om je fysiek te belasten of je mentale conditie te verbeteren. Beter zou zijn een combi van beiden!

Binnen de fysieke mogelijkheden start men meestal met een basis training waardoor er een begin gemaakt wordt met belasten, je geholpen wordt met het uitvoeren van bewegingen en je houding. Vervolgens ga je individueel of in een groepstraining verder.

Het grote voordeel is bij ons dat je niet gebonden bent aan welke training je doet. Dit alles onder één dak met één abonnement! Of je nu aan body & mind (yoga) programma volgt met daarnaast een andere training. Ook het krijgen van een trainingsschema behoort tot onze service.

Onze kwaliteit wordt nog eens versterkt door samen te werken met fysiotherapeuten, diëtist(e), medisch pedicure en podotherapie. Om dit aan de lijve te ondervinden zou je eens kunnen starten met ons starterspakket.

Bokszaktraining ideaal voor jouw energie en lijf!

Vind jij het ook weer tijd om je energie kwijt te kunnen en nieuwe positieve er voor terug te krijgen? Bokszaktraining is een perfecte groepstraining waarin jij je energie in kan stoppen om vervolgens nieuwe er voor terug te krijgen.

Tijdens de training ben je bezig met verschillende combinaties van stoten en trappen. Tussen de combinaties door doe je oefeningen voor je gehele lichaam. Je zal merken de je uithoudingsvermogen als je spierkracht razend snel vooruit gaat.

Juist bij deze vorm van trainen laat je de dag achter je en kun je je hoofd even helemaal leeg maken!

Kom gerust een proefles doen. We zijn de gehele zomer open en zijn Corona proef!

Lestijden:

Maaandag 20:30 uur

Dinsdag 09:00 uur

Woensdag 20:30 uur

Vrijdag 20:00 uur

Vraag je proefles aan via info@fit-punt.nl of t. 074-2421210

Meer informatie is te vinden op onze website www.fit-punt.nl

Fitness en groepslessen vanaf 2 juli.

Beste leden,

Het is zo ver:  we gaan binnen weer veilig van start met ons lesaanbod. Met dit schrijven willen we jullie zo goed mogelijk informeren over hoe we te werk gaan om daadwerkelijk lekker te kunnen bewegen.

In de bijlage tref je bovendien het zomerrooster aan. Na de zomerperiode proberen we het oude rooster van voor de Corona weer op te pakken, zij het met een aantal kleine wijzigingen. In het rooster staan de mogelijkheden om vrij te trainen niet vermeld. Per dag hebben we echter vele momenten om te trainen, deze vind je bij het reserveren.

Reserveren is verplicht

Via fitpunt.comped.nl reserveer je met je lidnummer en postcode. Je lidnummer kan je vinden op je bankafschrift. Je kan je reservering op herhaling zetten. Vink deze mogelijkheid aan en klik daarna pas op reserveren. Mocht het niet lukken, stuur een E-mail naar info@fit-punt.nl

Triage wil zeggen:

Dat we bij bezoek een check doen volgens dit schema.

Voorzorgsmaatregelen:

-handen goed wassen thuis en desinfecteren bij Fitpunt

-altijd 1,5 meter afstand bewaren

-verplicht gebruik van eigen handdoek

-fysiek contact is verboden

-bij betreden en vertrek ook 1,5 meter afstand houden

-reinig altijd na gebruik de apparatuur

-volg altijd de instructies van onze medewerkers op

-neem je lidmaatschapspas mee. Het tourniquet zal in

werking zijn. Wij zijn verplicht de registratie 4 weken

te bewaren, waarna deze automatisch wordt verwijderd.

Waar hebben wij voor gezorgd?

Het is een gegeven dat goede ventilatie de verspreiding van het virus sterk

vermindert. Fitpunt heeft de ventilatie in alle ruimtes geoptimaliseerd; deze zal te allen tijde aan staan.

Iedereen krijgt bij aanvang van de les een eigen schoonmaakdoek om de apparatuur te reinigen. Aan het einde van de les deponeer je deze schoonmaakdoek in de bak met gebruikte doeken.

Overal staan flacons met desinfectiemiddel.

We maken regelmatig extra schoon.

Wc’s zijn voorzien van schoonmaakspullen. Volg de instructies ook op dit punt op.

Woensdag 1 juli zijn we gesloten ivm Coronatrainingen personeel!

Wij vragen jullie medewerking, zodat het voor iedereen zo prettig mogelijk sporten/bewegen wordt.

 

Team Fitpunt

Page 1 of 61 2 3 6