Workshop Stressmanagement | 15 nov.

Veel mensen ervaren dat ze stress hebben, hier spreken we dan over de negatieve vorm van stress. Wanneer deze vorm lang aanhoudt, erg hevig is of je andere klachten ervaart door stress, kan het ongezond worden. Ernstige stressklachten kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een burn-out, depressie of angststoornis. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Tijdens alweer de 2e Workshop Stressmanagement, onder leiding van Eric Gerritsen van Balans Baas, kregen de deelnemers informatie over stress en hoe hier mee om te gaan. Aan de hand van wetenschappelijke kennis over de wisselwerking tussen brein en lichaam bij stress kregen de deelnemers praktische informatie.

Zo kunnen de deelnemers nu aan de slag om zich beetje bij beetje te ontstressen. Bij Sportcentrum Fitpunt staan voor meer dan alleen fysieke gezondheid. Bekijk de Evenementenkalender voor meer interessante workshops!

En houd de website in de gaten, de kalender voor het nieuwe jaar zal in december bekend worden gemaakt.

Balans Baas