Workshop Krachttraining & schema-opbouw | 22 nov.

Voor veel mensen is het inmiddels bekend dat krachttraining zeer belangrijk is. Door krachttraining te doen bouw je meer spiermassa op en word je dus sterker. Fietsen, lopen, stofzuigen, een potje openmaken, boodschappen tillen, voor bijna alle ogenschijnlijk simpele handelingen in het dagelijks leven gebruik je kracht. Voor ouderen kan krachttraining veel invloed hebben op het behoud van de gezondheid. Zo blijkt uit diverse onderzoeken dat ouderen (65+) die aan krachttraining doen en regelmatig bewegen op een latere leeftijd nog gemakkelijker de dagelijkse activiteiten kunnen blijven doen.

Krachttraining is dus voor alle leeftijden, maar hoe doe je dat op een gezonde manier?

Tijdens de Workshop Krachttraining & schema-opbouw kregen de deelnemers informatie over wat krachttraining inhoud. Hoe werkt het precies voor je lichaam en hoe doe je krachttraining op een gezonde manier!

Bij Sportcentrum Fitpunt staan voor meer dan alleen sporten, we gaan ook de diepte in qua kennis en kunde aanbieden aan onze leden! Bekijk de Evenementenkalender voor meer interessante workshops! En/of meld je aan voor een proefles om een kijkje bij ons te kunnen nemen!

En houd de website in de gaten, de kalender voor het nieuwe jaar zal in december bekend worden gemaakt.

fitbycoen

Proefles aanvragen