Workshop Sport & Voeding een groot succes!

Sinds het begin van dit jaar zijn we gestart met het geven van workshops aan onze leden en introducés.  Sport & Voeding was al weer de tweede workshop in september en deze werd door een groot aantal deelnemers bezocht en met succes.
De workshop startte met een basis uitleg over voeding en vanuit daar werd er dieper ingegaan op sporttype en de daar bijbehorende voeding met eventuele aanvullingen.

Florieke Marsman van Why-Coaching gaf deze presentatie en kon vragen uitleggen en tips geven op persoonlijke situaties. Deelnemers hadden vragen over drinken tijdens sporten als eten voor en/of na het sporten. Zo werd onterendere duidelijk of je eiwitten (proteïne) kon gebruiken en hoe deze beter werden opgenomen door het te combineren met vitamine C als aminozuren.
Dit jaar zijn er nog vele workshops te volgen, onder anderen: Stressmanagement, Ashtanga yoga, Krachtsport & schema opbouw, Klankschaal concerten en een aantal lange Spinning lessen.  Voor meer informatie: www.fit-punt.nl/evenementenkalender_2023/
whycoaching