Zondag 21 januari 2024

Ashtanga Yoga & Klankconcert

Vanochtend en vanmiddag vond de 3e Ashtanga Yoga & Klankschalenconcert – dag plaats.
Leden (en niet-leden) hebben vandaag meegedaan aan 1,5 uur actieve Ashtanga Yoga en/of een uur lang ontspanning tijdens het Klankschalenconcert.

Het was fantastisch om te zien hoe tijdens de Ashtanga Yoga lessen alle deelnemers synchroon door de uitdagende houdingen (asanas) heen gingen. Een mooie fysieke en mentale power yoga les, met als afsluiting een welverdiende ontspanning. Alle deelnemers van de yogales voelden een voldaan geval na afloop en de yoga instructeur is heel erg trots op hen.

Tijdens het Klankschalenconcert lag de zaal voor met deelnemers die voor een inspirerend uur van ontspanningsmuziek kwamen. De zaal was lekker warm, de mensen genoten de prachtige klanken. De 2 muzikanten en de zangeres gaven samen een heerlijk concert waarop men diep kon wegzinken naar weldadige ontspanning. Aan het einde van het concert was de ontspanning van de gezichten van de deelnemers af te lezen. Wat vonden wij het fijn jullie dit te kunnen geven.

In dit schooljaar word deze dag nog 2x herhaalt!
Op zaterdag 16 maart & zondag 26 mei, bekijk de gehele Evenementen Kalender via de link!

Team Fitpunt

Proefles aanvragen