Wandel je Fit

Bij Sportcentrum Fitpunt staan we voor meer dan alleen (binnen)sporten. Zeker met de lente in aantocht is het lekker om buiten te wandelen!

Wist je dat wandelen in de natuur voor extra ontspanning zorgt. Je hoort het geruis door de bomen, voelt de takjes onder je voeten, laat je vingers langs een boomschors glijden … En dan die heerlijke geuren van het bos … Je zintuigen worden gestimuleerd.
En als de zon op onze huid schijnt, maakt je lichaam vitamine D3 aan, cruciaal voor je metabolisme en de gezondheid van je botten. Het helpt je ook beter te slapen, verbetert het immuunsysteem en verhoogt de endorfineproductie.

Met andere woorden vele voordelen om, naast bijvoorbeeld je krachttraining, een lekkere wandeling toe te voegen aan je week.
Elke donderdagochtend om 9.30u kan je meelopen met Wandel je Fit. Deze fijne wandeling is gemiddeld 5 km in een vlot loop tempo.

Bekijk ook eens de Wandeltocht + oefeningen op vrijdag 7 juni in de Evenementenkalender! En/of meld je aan voor een proefles om een kijkje bij ons te kunnen nemen!

Proefles aanvragen