Workshop Functioneel trainen | 11 apr.

Functioneel trainen is een vorm van fitness waarbij we ons lichaam trainen om de soorten bewegingen die we in het dagelijks leven gebruiken, beter uit te voren. Je traint het gehele lichaam op spierkracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en vooral de praktische toepassing van al deze vaardigheden. Als resultaat krijg je een allround lichaam dat sterker, bekwamer en weerbaarder is. Wie wil dat nou niet!?

Tijdens de Workshop Functioneel trainen kregen de deelnemers praktische informatie en persoonlijke tips bij het uitvoeren van Functionele (kracht)oefeningen. Na afloop gingen de deelnemers met nieuwe kennis naar huis!

Bij Sportcentrum Fitpunt staan voor meer dan alleen sporten, we gaan ook de diepte in qua kennis en kunde aanbieden aan onze leden! Bekijk de Evenementenkalender voor meer interessante workshops! En/of meld je aan voor een proefles om een kijkje bij ons te kunnen nemen!

Proefles aanvragen