Verantwoord sporten!

Ons gezamenlijk gedrag van de afgelopen periode maakt het mogelijk om veilig en verantwoord te sporten. Ook de komende periode willen we dit natuurlijk samen blijven doen. Het Kabinet maakte deze week strengere corona maatregelen bekend. Gelukkig kunnen wij met onze huidige richtlijnen blijven voldoen aan de maatregelen. Maar vergeet niet: hierbij zijn wij afhankelijk van jullie medewerking!

Wij zijn blij dat overheid het erg belangrijk vind dat sporten en gezamenlijk werken aan je conditie belangrijk vind. Mensen van alle leeftijden moeten juist nu extra werken aan weerstand en een gezond en fit lichaam. Met een goede weerstand is het risico op klachten kleiner.

Fitpunt blijft je helpen om samen hieraan te werken!

Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je reservering en houd je aan de 1,5 meter afstand. Gebruik de doekjes en volg de route. We spreken onze sporters hierop aan en rekenen op de medewerking van al onze sporters.

✅ Wij zijn vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 mensen binnen en 40 buiten. Mits wij ons houden aan de 1,5 meter afstand regel.

✅ Wij zijn vrijgesteld betreft het dragen van een mondkapje

𝗛𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮 𝗴𝗲𝘀𝗹𝗼𝘁𝗲𝗻

De overheid heeft maandagavond afgekondigd dat sportkantines moeten sluiten. Daar zou in eerste instantie onze horeca niet onder zou vallen. Echter is de ruimte in onze lounge iets wat beperkt. We hebben gekozen om in deze ruimte de veiligheid te waarborgen. Dit houdt in dat de bar en loungeruimtes van beide clubs per direct gesloten voor een periode van tenminste 3 weken.

Het team van Fitpunt is blij met jullie inzet in een gezamenlijke veilige sport omgeving.

SAMEN STERK!

Kom naar de open dag op 3 of 4 oktober tussen 10:00 en 14:00 uur.