Fitpunt – Een leven fit en gezond!

Kwaliteit en individuele aandacht, daar staan we al ruim 27 jaar om bekend. We willen dat jij je hier thuis voelt en met veel plezier aan je doelen werkt. Kwaliteit wordt bereikt door te werken met een concept als met de juiste specialisten.

Ons concept in een notendop. Na een intake/rondleiding kan je kiezen om je fysiek te belasten of je mentale conditie te verbeteren. Beter zou zijn een combi van beiden!

Binnen de fysieke mogelijkheden start men meestal met een basis training waardoor er een begin gemaakt wordt met belasten, je geholpen wordt met het uitvoeren van bewegingen en je houding. Vervolgens ga je individueel of in een groepstraining verder.

Het grote voordeel is bij ons dat je niet gebonden bent aan welke training je doet. Dit alles onder één dak met één abonnement! Of je nu aan body & mind (yoga) programma volgt met daarnaast een andere training. Ook het krijgen van een trainingsschema behoort tot onze service.

Bekijk ons aanbod voor alle fitness trainingen, groepslessen en body & mind lessen. Naast het lesrooster organiseren wij evenement om laagdrempelig kennis te maken met diverse sporten.

Sinds 2019 hebben we onze kwaliteit sterkt verbeterd door een verbouwing en samen te werken met fysiotherapeuten, diëtist(e), medisch pedicure en podotherapie. Naast hun eigen bedrijvigheid bij ons in het pand werken we samen door gezamenlijke trainingen en workshops, advies en bijscholingen.

Onze partners:

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Body & Mind

Wil je meer kracht, uithoudingsvermogen en energie, goed in je vel zitten en je lekker relaxed voelen? Doe dan mee met onze Mind & Body lessen. Je merkt vrijwel direct dat onder andere je conditie, flexibiliteit en evenwicht toenemen. En ook mentaal doet het je goed. Kortom: je krijgt een soepel en sterk lichaam én je brengt je geest tot rust.

Gezond evenwicht

Lichaam en geest in balans

en meer rust in je leven

Volg bijvoorbeeld onze lessen Hatha yoga. Alle yogastromingen komen voort uit deze mooie en complete basisvorm. Tijdens de oefeningen richt je jouw concentratie en adem steeds op bepaalde punten in je lichaam. Spanning en ontspanning worden zo op een heel fijne manier afgewisseld. Resultaat? Je voelt je heerlijk in balans, lichamelijk én mentaal.

Wil jij je nog meer en dieper ontspannen? Leer je dan focussen tijdens een klankschaalmeditatie of kom luisteren naar een klankschalenconcert. Zo’n concert werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring.

Terwijl jij in alle rust op een matje ligt, spelen wij op een prachtige collectie klankschalen. Je beleeft een klankconcert elke keer weer anders. Bijzonder en intens!

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Voeding

Lekker aan het bewegen? Je bereikt meer met je training als je op je voeding let. Wat je allemaal eet en drinkt levert – als het goed is – energie en de juiste bouwstoffen voor je inspanning en herstel. En het doet zoveel meer! De deskundigen met wie wij samenwerken geven jou daarom graag persoonlijke tips, qua voeding én voedingsgedrag.

Volwaardige voeding

is de gezonde basis

van je (nieuwe) leefstijl

Wat goed eten is, is voor iedereen net even anders. Het verschilt per situatie waarin je zit en per doel dat je hebt. Voeding is dan ook iets heel persoonlijks. Daarom volgen wij op sommige punten de richtlijnen van het Voedingscentrum en wijken we daar ook soms van af. Als je wilt bekijkt onze voedingsconsulent samen met jou op welk eetpatroon jij ‘het goed doet’.

Na je workout kun je hier gezond genieten. Bijvoorbeeld van een smakelijke smoothie of slowjuice, geleverd door onze partner Blend New Day. Altijd vers, biologisch, helemaal natuurlijk en koudgeperst, dus met behoud van voedingsstoffen en enzymen. De ‘levende’ sapjes zijn er in verschillende varianten, van vooral fruit tot vooral groenten en van zoet tot hartig. Kies na je training lekker waar je zin in hebt!

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Laatste nieuws

Extra lessen op de zondag Door toenemende belangstelling voor spinning en bokszaktraining gaan vanaf 8…

Verantwoord sporten! Ons gezamenlijk gedrag van de afgelopen periode maakt het mogelijk om veilig en…

Extra Body Pump Voor nu hebben we een oplossing voor de volle Body Pumplessen gevonden…

Evenementen

11
november

Samen je gezondheid op peil houden (tot 11 november 2020)

All Day
Fitpunt Hengelo

Samen je gezondheid op peil houden. Bij Fitpunt staan we al jaren klaar om niet alleen aan je fysieke maar ook je mentale fitheid te werken! De kennis en kunde van onze personal trainers maakt Fitpunt daarom het centrum voor jouw gehele conditie. Of het nu gaat om je conditie, innerlijke rust, spiermassa, voeding of…