Fitpunt

Je traint hier altijd doelgericht, effectief en in een fijne setting. Of je nu graag in je eentje sport of liever in groepsverband, onze deskundige instructeurs helpen jou graag vooruit. Door je vertrouwd te maken met alle apparatuur bijvoorbeeld. Of door ervoor te zorgen dat je moeiteloos instroomt in de groepslessen en je de bewegingen snel eigen maakt.

Gezellig én goed trainen

voor jong en oud(er),

alleen of in een groep

Kwaliteit en individuele aandacht, daar staan we al ruim 25 jaar om bekend. We willen dat jij je hier thuis voelt en met veel plezier traint. Of dat nu één keer per week is of elke dag. En wat je doelen ook zijn. Kom in alle rust alleen fitnessen of haak in op onze groepslessen Circuit B, Circuit C en Hiit Circuit. Speciaal voor 55-plussers is er het traject Zeker Bewegen Hengelo.

Minder zin in fitness, maar wel te porren voor een lekkere workout in een gezellige groep en onder begeleiding van een goede beat? Dan dagen we je uit voor spinning, body pump, SH’BAM, bokszaktraining of kickboksen. Al deze populaire – verslavend leuke! – trainingen hebben een vast plekje in ons lesaanbod. Ook bieden we volop beweegplezier voor kinderen en jongeren.

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Agenda

Bekijk hier de agenda

Body & Mind

Wil je meer kracht, uithoudingsvermogen en energie, goed in je vel zitten en je lekker relaxed voelen? Doe dan mee met onze Mind & Body lessen. Je merkt vrijwel direct dat onder andere je conditie, flexibiliteit en evenwicht toenemen. En ook mentaal doet het je goed. Kortom: je krijgt een soepel en sterk lichaam én je brengt je geest tot rust.

Gezond evenwicht

Lichaam en geest in balans

en meer rust in je leven

Volg bijvoorbeeld onze lessen Hatha yoga. Alle yogastromingen komen voort uit deze mooie en complete basisvorm. Tijdens de oefeningen richt je jouw concentratie en adem steeds op bepaalde punten in je lichaam. Spanning en ontspanning worden zo op een heel fijne manier afgewisseld. Resultaat? Je voelt je heerlijk in balans, lichamelijk én mentaal.

Wil jij je nog meer en dieper ontspannen? Leer je dan focussen tijdens een klankschaalmeditatie of kom luisteren naar een klankschalenconcert. Zo’n concert werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring.

Terwijl jij in alle rust op een matje ligt, spelen wij op een prachtige collectie klankschalen. Je beleeft een klankconcert elke keer weer anders. Bijzonder en intens!

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Agenda

Bekijk hier de agenda

Voeding

Lekker aan het bewegen? Je bereikt meer met je training als je op je voeding let. Wat je allemaal eet en drinkt levert – als het goed is – energie en de juiste bouwstoffen voor je inspanning en herstel. En het doet zoveel meer! De deskundigen met wie wij samenwerken geven jou daarom graag persoonlijke tips, qua voeding én voedingsgedrag.

Volwaardige voeding

is de gezonde basis

van je (nieuwe) leefstijl

Wat goed eten is, is voor iedereen net even anders. Het verschilt per situatie waarin je zit en per doel dat je hebt. Voeding is dan ook iets heel persoonlijks. Daarom volgen wij op sommige punten de richtlijnen van het Voedingscentrum en wijken we daar ook soms van af. Als je wilt bekijkt onze voedingsconsulent samen met jou op welk eetpatroon jij ‘het goed doet’.

Na je workout kun je hier gezond genieten. Bijvoorbeeld van een smakelijke smoothie of slowjuice, geleverd door onze partner Blend New Day. Altijd vers, biologisch, helemaal natuurlijk en koudgeperst, dus met behoud van voedingsstoffen en enzymen. De ‘levende’ sapjes zijn er in verschillende varianten, van vooral fruit tot vooral groenten en van zoet tot hartig. Kies na je training lekker waar je zin in hebt!

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Agenda

Bekijk hier de agenda

Laatste nieuws

Even voorstellen Hoi ik ben Meike, 27 jaar, en ik zal [binnenkort] op de donderdagavond…

Body Pump valt donderdag 25 juli uit! In overleg met elkaar hebben we besloten om…

Wijzigingen Spinning lessen tijdens als na zomerrooster! De spinning lessen zullen wijzigingen. Dit is in…