Fitpunt – Een leven fit en gezond!

Kwaliteit en individuele aandacht, daar staan we al ruim 27 jaar om bekend. We willen dat jij je hier thuis voelt en met veel plezier aan je doelen werkt. Kwaliteit wordt bereikt door te werken met een concept als met de juiste specialisten.

Ons concept in een notendop. Na een intake/rondleiding kan je kiezen om je fysiek te belasten of je mentale conditie te verbeteren. Beter zou zijn een combi van beiden!

Binnen de fysieke mogelijkheden start men meestal met een basis training waardoor er een begin gemaakt wordt met belasten, je geholpen wordt met het uitvoeren van bewegingen en je houding. Vervolgens ga je individueel of in een groepstraining verder.

Het grote voordeel is bij ons dat je niet gebonden bent aan welke training je doet. Dit alles onder één dak met één abonnement! Of je nu aan body & mind (yoga) programma volgt met daarnaast een andere training. Ook het krijgen van een trainingsschema behoort tot onze service.

Bekijk ons aanbod voor alle fitness trainingen, groepslessen en body & mind lessen. Naast het lesrooster organiseren wij evenement om laagdrempelig kennis te maken met diverse sporten.

Sinds 2019 hebben we onze kwaliteit sterkt verbeterd door een verbouwing en samen te werken met fysiotherapeuten, diëtist(e), medisch pedicure en podotherapie. Naast hun eigen bedrijvigheid bij ons in het pand werken we samen door gezamenlijke trainingen en workshops, advies en bijscholingen.

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Body & Mind

Wil je goed in je vel zitten en je lekker relaxed voelen of wel je lijf en geest in balans? Doe dan mee met onze Mind & Body lessen. In ons aanbod gaan we samen met jouw aan het werk om die balans te vinden. Je merkt vrijwel direct dat er evenwicht ontstaat tussen je fysieke en mentale conditie.

Samen werken

aan balans en

innerlijke rust!

Yoga is een veelomvattende levensfilosofie. Het bekendste deel van yoga zijn de asana’s, of de yogahoudingen die in yogalessen worden gedaan. Deze asana’s zijn het fysieke deel van yoga waarmee lenigheid en flexibiliteit word gecreëerd.

Voor het gemak noemen we het uitvoeren van de asana’s: Yoga.

Er zijn vele varianten in de yoga, bij Fitpunt bieden we 3 varianten aan:

1. Hatha (flow) Yoga
2. Power Yoga
3. Do-In Yoga

Wil jij je nog meer en dieper ontspannen? Leer je dan focussen tijdens een klankschaalmeditatie of kom luisteren naar een klankschalenconcert. Zo’n concert werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring.

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Voeding

Lekker aan het bewegen? Je bereikt meer met je training als je op je voeding let. Wat je allemaal eet en drinkt levert – als het goed is – energie en de juiste bouwstoffen voor je inspanning en herstel. En het doet zoveel meer! De deskundigen met wie wij samenwerken geven jou daarom graag persoonlijke tips, qua voeding én voedingsgedrag.

Volwaardige voeding

is de gezonde basis

van je (nieuwe) leefstijl

Wat goed eten is, is voor iedereen net even anders. Het verschilt per situatie waarin je zit en per doel dat je hebt. Voeding is dan ook iets heel persoonlijks. Daarom volgen wij op sommige punten de richtlijnen van het Voedingscentrum en wijken we daar ook soms van af. Als je wilt bekijkt onze voedingsconsulent samen met jou op welk eetpatroon jij ‘het goed doet’.

Na je workout kun je hier gezond genieten. Bijvoorbeeld van een smakelijke smoothie of slowjuice, geleverd door onze partner Blend New Day. Altijd vers, biologisch, helemaal natuurlijk en koudgeperst, dus met behoud van voedingsstoffen en enzymen. De ‘levende’ sapjes zijn er in verschillende varianten, van vooral fruit tot vooral groenten en van zoet tot hartig. Kies na je training lekker waar je zin in hebt!

Lesrooster

Bekijk hier je lesrooster

Evenementen

Bekijk hier de agenda

Laatste nieuws

Mini Colleges Stress, Ademhaling en ontspanning en Slaap. Tijdens de mini-colleges probeert Eric u mee…

Balans Baas nieuwe partner van Fitpunt Balans Baas is een praktijk voor geestelijke gezondheidzorg. Balans…

Begeleiding middels routekaart! Het afgelopen half jaar hebben een aantal medewerkers een opleiding gevolgd voor…

Cursus Zeker Bewegen binnenkort van start! Wil je ook weer veilig, in balans en actief…

Evenementen