Ons aanbod

Schrijf je in voor een GRATIS proefles voor onderstaand aanbod via dit contactformulier

Circuit B

Circuit B  is een groepsles fitness training waarbij je algehele conditie verbeterd. Training wordt verzorgt van a tot z door een instructeur. B staat voor extra aandacht voor functionele oefeningen.

Trainen in een groep onder goede begeleiding motiveert!

Circuit C

Circuit C  is een groepsles fitness training waarbij je algehele conditie verbeterd. Training wordt verzorgt van a tot z door een instructeur. C staat voor extra aandacht voor je conditionele oefeningen.

Trainen in een groep onder goede begeleiding motiveert!

Body Pump

Body Pump is een training die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt je uit met de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel!

Hiit Circuit

Hiit Circuit  is een Hi Intensitie Interval Training. Of wel in 45 minuten werken aan kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid. Programma kan vergeleken worden met een Bootcamp of Funtion.

Spinning

Spinning is een training die je op een spinningbike doet. Op motiveren muziek en onder begeleiding worden je benen sterker, billen strakker en je uithoudingsvermogen groot.

Yin Yoga

Hatha (flow) Yoga Yogalessen kunnen verschillende intensiteiten hebben. Ook tussen hatha yogalessen is veel variatie te vinden. Bij de hatha yogalessen in Fitpunt wordt een intensiteit gecreëerd waarbij de deelnemer warm wordt. Tegelijkertijd zijn er voldoende rustmomenten zodat de asana’s stuk voor stuk uitgevoerd kunnen worden.

Bij de hatha flow yoga is de intensiteit hetzelfde, echter de asana’s worden meer in een serie van bewegingen uitgevoerd. Hierdoor ontstaat flow.

In de lessen komen ademhalingsoefeningen aan bod en wordt er afgesloten met een heerlijke ontspanning.

Yin Yoga

Yin Yoga  Bij Yin yoga gaan we verstillen en leggen de focus op het bindweefsel en andere stugge weefsels in het lichaam.

Door een wat langere focus, 3 tot 5 minuten per houding, worden weefsels sterker en soepeler.

Tijdens de houdingen zal het lichaam reageren als een soort ongemak. Bij Yin yoga ervaren wij dat het lichaam stil wordt.

Power Yoga

Power Yoga Zoals de naam al doet vermoeden, zit in deze yogalessen meer kracht. Asana’s krijgen een verdieping door ingewikkelder varianten wat extra kracht en/of flexibiliteit vereist. De asana’s staan vaker in een serie voor flow, waarbij pittigere overgangen als planking worden gebruikt. Ondanks de extra kracht is deze les ook voor beginners te volgen, er zijn veel alternatieven om de asana’s op eigen niveau aan te passen.

Bij de power yogalessen kunnen ademhalingsoefeningen geïntegreerd worden en is er een afsluiting met muziek en visualisatie voor meer ontspanning.

Bokszaktraining

Bokszaktraining  is een training met oefeningen vanuit het boksen, kickboksen gecombineerd met fysieke oefeningen. Het maakt je sterker op meerdere vlakken en draagt bij aan een fitter lijf en vitale geest.

Judo Haagsma

Judoschool Haagsma  is een actieve en gezellige judo vereniging met oog voor iedereen. Elke judoka is bij ons op z’n plek, van tuimelaar tot topsporter, van jong tot oud. Onze missie:“Iedereen een fantastische judo-ervaring geven!” Daarbij leer je niet alleen judo maar ook de aspecten: doorzetten, weerbaarheid, vertrouwen en vele motorische vaardigheden. Bezoek de website: Judoschool Haagsma

Zeker Bewegen Hengelo

Zeker Bewegen  is hét beweegprogramma voor 55-plussers; Samen werken aan vitaliteit, minder val incidenten en meer vertrouwen. Bezoek de website: Zeker Bewegen Hengelo

Klankschalen en Gong bad

Klankschalen en gong bad  geven zowel jouw lichaam als geest je rust en energie tijdens een 30 minuten durende les. Door de verschillende klanken en trillingen zal je positief verrast zijn naar de uitwerkingen.

Dans

Dans  Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen.