Masterclasses Voeding bij Fitpunt

Masterclass Voeding & Hormonen

Wat is het effect van voeding op je hormonen? Voeding heeft veel invloed op de aanmaak en afbraak van hormonen. Er zijn stoffen nodig als grondstof om hormonen van te maken zoals vetten, eiwitten, maar ook vitamines, mineralen en andere stoffen die kunnen dienen bij de hormoonaanmaak. Deze en nog veel meer praktische informatie krijg je tijdens de Masterclass Voeding & Hormonen.

Masterclass Voeding & Diëten

Het begrip ‘dieet’ houdt meer in dan een dieet om gewicht verliezen. Het gaat om je voedingspatroon. Je huidige voedingspatroon is je huidige dieet. Maar wat is een gezond voedingspatroon? En is dit voor iedereen hetzelfde? Tijdens de masterclass gaan we dieper in op het fenomeen diëten. Na afloop van de masterclass heb je handvatten gekregen voor een gezonde leefstijl.

Vergroot je kennis en kunde tijdens de Masterclasses, meld je snel aan!

Data:

  • Dinsdag 12 november 2024 – Voeding & Hormonen
  • Dinsdag 25 maart 2025 – Voeding & Diëten

Tijd: 20:00u tot 21:00u

Presenter: Florieke van Why-Coaching

Locatie: Sportcentrum Fitpunt

Prijs: € 18,- per masterclass (voor niet-leden)

Interesse om Bokszaktraining wekelijks te beleven en nog geen lid? Kijk op deze pagina en meld je aan voor een proefles.

{ Deze Masterclasses zijn GRATIS te volgen voor leden van Fitpunt. Meld je aan bij de balie, middels de uitgedeelde flyers of gebruik de afspraaklink die je per e-mail ontvangt. }

whycoaching

Terug naar Kalender

Meld je hier aan!











    Totaal