Kennis Masterclass bij Fitpunt

Onderdeel van de Evenementen Kalender 2024/25 zijn een 3-tal Masterclasses Kennis.

Masterclass Stress

Iedereen kent wel stress in zijn/haar leven, maar wat is stress precies? Betekent stress dat je draaglast groter is dan je draagkracht… of komt er meer bij kijken?
Tijdens de masterclass krijg je kennis aangeboden om je begrip over stress te vergroten. Vragen als: hoe reageert je lichaam op stress? wat is het verschil tussen chronische en acute stress? wat doet de moderne leefomgeving met stress? worden beantwoord.
En vooral, wat kan je zelf doen om stress in je leven te verminderen!

Masterclass Slapen

Wist je dat je gemiddeld een derde van je leven slaapt. Slaap is dus een belangrijk deel van je leven. Tijdens de slaap gebeurt er veel in je lichaam, wat effect heeft op je algehele gezondheid. We hebben het hier over ons bioritme. De masterclass geeft inzicht in wat slaap is en slimme tips om je slaapkwaliteit te bevorderen!

Masterclass Adem

Vergroot je kennis en kunde tijdens de Masterclass, meld je snel aan!

Data:

  • Vrijdag 4 oktober 2024 – Stress
  • Vrijdag 28 februari 2025 – Slapen
  • Vrijdag 25 april 2025 – Adem [aanmelden mogelijk vanaf 1-jan-25]

Tijd: 18.45u tot 20.00u

Presenter: Lizet

Locatie: Sportcentrum Fitpunt

Prijs: € 18,- per masterclass (voor niet-leden)

Interesse om Bokszaktraining wekelijks te beleven en nog geen lid? Kijk op deze pagina en meld je aan voor een proefles.

{ Deze Masterclasses zijn GRATIS te volgen voor leden van Fitpunt. Meld je aan bij de balie, middels de uitgedeelde flyers of gebruik de afspraaklink die je per e-mail ontvangt. }

Terug naar Kalender

Meld je hier aan!











    Totaal