Kids & Jeugd

VAN JONGS AF AAN LEKKER IN JE VEL

Kinderen en sport: een gouden combi! Want plezier in bewegen zit er al vanaf jonge leeftijd in. In ons sportcentrum kan de jeugd zich dan ook heerlijk uitleven én ontspannen. Binnen de lessen judo, jeugdcircuit, tuimel judo en streetdance . Altijd verzorgd door ervaren trainers die fantastisch weten in te spelen op deze doelgroep. En die van elke les een uitdagende verrassing maken.

De voordelen van lekker sporten voor jouw kind? Veel lol, een flinke dosis zelfvertrouwen, meer uithoudingsvermogen, betere concentratie, minder kans op overgewicht en sterkere spieren en gewrichten. En: in onze lessen is het mooi om te ervaren hoe kinderen elkaar voorthelpen, hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze vrienden maken. Fijn in hun vel, zo zien we ze het liefst!

JUDO

Stoeien en toch jezelf beheersen, samenwerken, omgaan met winst en verlies en respect hebben voor je tegenstander. Allemaal aspecten van judo. De sport is goed voor je motoriek, je coördinatie en soepelheid en je gevoel voor bewegen. Je traint er al je spiergroepen mee én je oefent tegelijk je sociale vaardigheden. Judo maakt je weerbaar, leert je omgaan met agressie en geeft je verantwoordelijkheidsgevoel en een flinke dosis zelfvertrouwen.

De judolessen voor Fitpunt-leden (voor kids van 2,5 tot 5 jaar is er zelfs tuimeljudo!) worden gegeven door Judoschool Haagsma. Deze actieve en gezellige club is er voor jong en oud; voor judoka’s, ouders en iedereen die geïnteresseerd is in judo. Voor hen organiseert men beginnerstoernooien, band- en slipexamens, een jurycursus, clubdag, survival, judokamp en nog veel meer leuke activiteiten. De missie is dan ook: iedereen een fantastische judo-ervaring geven!

Bezoek Judoschool Haagsma

JEUGD CIRCUIT

Krachttoestellen, crosstrainers, gewichten, roeiapparaten en loopbanden; stuk voor stuk razend interessant voor de jeugd. Maar: kinderen in de groei mogen hier nog niet zelfstandig mee werken. Bij Fitpunt bieden we een geweldig leuke én heel effectieve oplossing: jeugd circuit voor kinderen vanaf 11 jaar. In fitnesslessen speciaal voor tieners wordt gesport onder vakkundige begeleiding. Een ervaren trainer biedt een goede warming-up, leuke en afwisselende opdrachten en een fijne cooling down. Alles in een gemoedelijke sfeer en op lekkere muziek!

Ultiem doel? De kracht, coördinatie en stabiliteit van jouw zoon of dochter verbeteren. De speciaal op kinderen gerichte fitness wisselen we af met uitdagende cardio-oefeningen. Zo gaat ook de conditie van de kids met sprongen vooruit. Kortom: jeugd circuit staat voor gezellig sporten met leeftijdsgenoten, werken aan je gehele gezondheid én het leren kennen van misschien wel nieuwe vrienden en vriendinnen. Iets voor die van jou? Bekijk dan het lesrooster en meld je kind gerust aan voor een gratis proefles.