03
februari
Gratis
20:30 — 21:30
Fitpunt Hengelo, PC Hooftlaan 50, Hengelo (ov), Overijssel, 7552 HG, Nederland
Laden Evenementen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Fitpunt evenement bokszaktraining

7 reden om aan bokszak- en kickboks training te doen.

Wij zijn groot fan van bokszaktraining in combi met kickboksen en oefeningen. Het is hartstikke goed voor je, wedden dat jij na het lezen van dit artikel ook enthousiast bent? Kick some assess, girl!

1. Met kickboksen verbrand je veel calorieën
Omdat een lesje kickboksen intensief is, verbrand je veel calorieën. Je gebruikt je hele lichaam en maakt snelle, korte bewegingen. Niet alleen voor de conditie, maar ook als je er een paar ‘kilootjes’ vanaf wil is kickboksen de perfecte manier.

2. Door kickboksen word je sterker
Met al dat boksen train je veel verschillende spieren tijdens een workout. Je wordt daardoor steeds sterker en sterker. Als je je sterk voelt, dan ga je je ook automatisch een stuk zelfverzekerder voelen. Spierballen kweken, dus ;-).

3. Door kickboksen leer je jezelf beschermen
Wanneer jij weer eens alleen door het donker fietst, voel je je waarschijnlijk een stuk veiliger wanneer je regelmatig aan kickboksen doet. Je leert jezelf goed beschermen. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat er iets ergs gebeurt, maar mocht het toch gebeuren: dan weet jij in ieder geval hoe je jezelf goed kunt beschermen.

4. Door kickboksen verbetert je conditie
Hoewel je misschien denkt dat je niet heel veel conditie hoeft te hebben voor een potje kickboksen, is het tegendeel waar. Zeker in het begin ben je waarschijnlijk snel buiten adem na een potje sparren, maar op den duur gaat het je steeds makkelijker af. Je bouwt namelijk een goede conditie op door kickboksen.

5. Dankzij kickboksen kweek je buikspieren
Altijd al een buikspieren willen hebben? Dan is kickboksen een slimme training. Tijdens kickboksen worden je buikspieren intensief aan het werk gezet. Als je een doorzetter bent en wat langer blijft oefenen, dan zul je op een gegeven moment vanzelf buikspieren zien verschijnen. Hello there, abs!

6. Tijdens het kickboksen kun je je afreageren
Kickboksen is niet alleen goed voor je lichamelijke gezondheid, maar ook voor je geestelijke gezondheid. Tijdens je training kun je je helemaal uitleven en al je frustraties uiten. Zeker wanneer je een zware dag achter de rug hebt is kickboksen een heerlijke uitlaatklep. Bye bye, stress.

7. Tijdens het kickboksen heb je plezier
Steeds beter worden in kickboksen en verschillende technieken aanleren geeft je een goed gevoel, waardoor je er steeds meer plezier uit gaat halen. Je kunt er voor kiezen om in je eentje te gaan kickboksen, maar misschien is het nóg leuker om je samen met een vriendin in te schrijven. Hoe dan ook: kickboksen geeft je sowieso veel plezier en dat is heel belangrijk.

Start: 3 februari

Let op:
Ben je lid? Meld je dan aan via deze link.
Ben je (nog) geen lid? Meld je dan aan via deze link.

Kosten: leden gratis, niet leden € 39,–

Gegevens

Datum:
3 februari 2020
Tijd:
20:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,
Site:
https://fit-punt.nl/inschrijven-bokszak-en-kickbokstraining-3-februari-2020-lid/
Organizer:
Fitpunt Hengelo

| Evenementen |

14
december

Workshop Krachtsport & schema-opbouw

18:00 — 19:00
Fitpunt Hengelo

Workshop Krachsport & schema-opbouw Donderdag 14 december 2023 Members-only! Toegang leden gratis Kennis aangereikt om nog effectiever en veiliger te trainen Meld je aan bij de balie, via de flyers…

31
december

Spinning 70min

09:30 — 10:40
Fitpunt Hengelo

Spinning 70min Zondag 31 december 2023 Members-only! Toegang leden gratis Let’s ride bikes together! Meld je aan bij de balie, via de flyers of je afspraaklink Interesse in Spinning en…