Beste leden,

Het is ongelooflijk moeilijk om stelling te nemen over Covid-19. Wij als burgers hebben allemaal onze eigen gedachten en soms ook wel wat kennis hierover, maar we weten natuurlijk niet alles.

Ons specialisme is bewegen, ontspannen, gezonde voeding en gezonde voeten ofwel: gezondheid. Wat we zeker weten is dat al deze aspecten zorgen voor minder stress en het verkleinen van de kans op andere ziekten. Ons advies is dan ook: kom en blijf in beweging en heb aandacht voor voeding!

Fit by Coen fysiotherapie mocht (veilig) open blijven. Gelukkig start Voetpunt Twente medisch pedicure vanaf 3 maart a.s. weer op en kan Why-coaching eindelijk ook een kleine start maken.

Wij waren al bezig met de mogelijkheden die we hadden om buiten te sporten. Het weer heeft niet altijd meegewerkt, maar nu is het prima te doen.

Momenteel geven we 30 minuten circuit/hitt trainingen voor maximaal 8 personen. We werken in vakken waarin twee personen op voldoende afstand trainen van alle anderen. Er zijn middelen aanwezig om de door je te gebruiken materialen te desinfecteren.

We gaan het rooster uitbreiden met 2 wandel je fit-lessen!

Wanneer de lessen voller raken dan zullen we opschalen in het aanbod. Weet wel dat we sterk afhankelijk zijn van het weer!

Wandel je fit
De naam zegt het al. Stevig wandelen met in de eerste 20 minuten de mogelijkheid om oefeningen te doen die je opwarmen en sterker maken.
Tijden:
-maandag 18:10 uur (start op maandag 8 maart; vanaf 3 maart te reserveren)
-dinsdag 09:30 uur (start op dinsdag 9 maart; vanaf 3 maart te reserveren)

Wandeltocht
Afgelopen zondag hebben we een fantastische wandeltocht gehad. De volgende tocht is al weer klaar en zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart a.s.

Team Fitpunt