Body Mind dag Fitpunt Hengelo

Do In yoga

Onlangs zijn we gestart met een nieuwe Yogavorm: Do In. Do In is een oosterse bewegingsleer met oefeningen die je gezondheid en vitaliteit bevorderen. Je lichaam en geest worden krachtiger. Do In betekent: “stroming van energie” en is gericht op het in balans brengen van ki (levensenergie) en het versterken van het fysieke middelpunt van je lichaam: je hara. De nadruk van de oefeningen ligt op het strekken van de meridianen, (drukpunt)massages en ademoefeningen. De strekkingen verbeteren de energiecirculatie, de massages brengen balans in de energiestroom, de ademhaling ontspant het lichaam en brengt de geest tot rust.

Deze les wordt gegeven op de maandag van 11:45 uur tot 12:45 uur. Je bent van harte welkom om eens kennis te komen maken met deze wat rustigere yogavorm en uiteraard met Leontien, die deze les verzorgt.