Update 18 juni 2020. 1 juli weer naar binnen?

Update 19 juni 2020.

Beste leden,

Wat gaat de tijd snel. Wat betreft het weer binnen kunnen trainen mag die tijd wat ons betreft nog wel sneller gaan. Het werken aan je fitheid en ook je weerstand is ongewijzigd belangrijk.

We krijgen veel vragen. Met dit schrijven wil ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte brengen.

Binnen sporten per 1 juli a.s. gaat vooralsnog gewoon door. Vanuit de overheid kan dit natuurlijk op het laatste moment nog teruggedraaid worden.

Fitpunt staat in de startblokken en is er helemaal klaar voor! Wat betekent dat?

Vanuit onze branche-organisatie hebben we een protocol dat we dienen op te volgen. Daarnaast hebben we nagenoeg een volwaardig lesrooster, net als voorheen! Hier en daar kleine wijzigingen, die vooral te maken hebben met de zomervakantie. Ook blijven we een aantal lessen buiten geven.

Het lesrooster kun je volgende week vinden op onze website fit-punt.nl

Fitpunt heeft voldoende ruimte en inhoud om te sporten. Ruimte om op 1,5 meter te kunnen trainen en inhoud als het gaat om lucht en de verversing ervan. Dit dankzij ons geüpgraded ventilatiesysteem en de hoge plafonds.

Wat is belangrijk om nu al te weten?

-je komt niet sporten bij symptomen van corona bij jezelf of in je omgeving

-je volgt de regels op waar het betreft hygiëne en de routing binnen Fitpunt

-je reserveert je training altijd, ook het vrij trainen

-maatwerk is bij overleg altijd mogelijk

Wat kun je van ons verwachten?

We blijven werken aan kwaliteit, dat betekent dat we blijven leren van wat we terugkrijgen, we ons blijven scholen en de ontwikkelingen blijven volgen.

Achter de schermen zijn we bezig met het uitbreiden van ons aanbod in de vorm van buitenactiviteiten, een extra programma en/of meer lessen van een bepaald programma bv. in virtuele vorm.

We houden jullie op de hoogte!

Vriendelijke groet,

Marc Haagsma