START NIEUWE CURSUS ZEKER BEWEGEN HENGELO

Wilt u ook goed voorbereid de winterperiode in? Meld u dan nu aan voor de nieuwe cursus Zeker Bewegen Hengelo!

Gladde stoeptegels, glijpartijen op de fiets en minder zicht, allerlei ongemakken die horen bij de winterperiode. Om goed voorbereid deze periode in te gaan organiseert Zeker Bewegen Hengelo een nieuwe cursus valpreventie voor geïnteresseerden.

Startdatum: 11 februari 2020

Tijdstip: 12.30u – 13.30u

Locatie: Fitpunt Hengelo, P.C. Hooftlaan 50

Aanmelden is mogelijk door te bellen naar 074 – 242 12 10 of door een mail te sturen naar info@zekerbewegenhengelo.nl

Zeker Bewegen is een beweegprogramma speciaal voor 55-plussers, waarbij valpreventie een wekelijks terugkerend onderwerp is. Binnen een vaste groep krijgen de deelnemers oefeningen aangeboden die hun stabiliteit en mobiliteit vergroten, hun spieren versterken en hen veilig leren vallen en weer opstaan.

Deelnemers volgen één les per week, 10 weken lang voor een totaalbedrag van €59,-. Het programma is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door Fitpunt en wordt ondersteund door onder andere de Gemeente Hengelo en Wijkracht.

Meer informatie is te vinden op de website van Zeker Bewegen Hengelo: www.zekerbewegenhengelo.nl