Klankschalenbad.

Klankschalenbad, ook wel klankschalen concert genoemd, neemt je mee op een innerlijke reis. Deze reis wordt door iedereen anders ervaren. Er wordt gespeeld op meer dan 18 prachtige metalen klankschalen, gongs en andere (helende) instrumenten.

Ieder bad/concert wordt weer als een andere reis beleefd? Wanneer je vaker een concert hebt beleefd zal je merken dat dit telkens een andere ervaring oplevert.

Energie, rust, verdieping en ontspanning zijn de meest voorkomende reactie uit de les. Klankschalenbad wordt iedere week op maandag en woensdag aangeboden bij Fitpunt. Tevens organiseren wij meerdere malen per jaar een concert van een uur of langer.

Ervaring met yoga of meditatie is absoluut niet vereist, iedereen kan meedoen. Kom het gewoon meemaken! Terwijl je ontspannen op een matje ligt, geniet je van het bad/concert.

Tijdens de Body & Mind dag wordt er afgesloten met een prachtig bad. Meld je snel aan want vol is vol.