Zoals je ademt zo leef je!

De adem is het grootste cadeau wat we bij de geboorte hebben gekregen, en zuurstof is de hoogste trilling op aarde!

Nu zal je denken ja adem is toch adem en ik haal al me hele leven zo adem, maar alleen staan we er als mens nooit bij stil, omdat het een automatisch proces is.

maar toch verteld de adem alles over je leven en is het bewezen dat de meeste mensen maar 30% van de ademcapaciteit gebruiken, waardoor we standaard te weinig zuurstof in ons lijf krijgen waar door we minder functioneren. Tegenwoordig zitten we zoveel in ons hoofd met zoveel druk en stress zijn we goed in het wegstoppen van ons gevoel en emoties zijn waardoor we steeds meer uit balans raken.

Wat is transformational breathing of te wel de verbonden ademhaling. Dit is een ademhalingstechniek die we liggend op bv een yogamat uitvoeren waarin we de inademing en de uitademing aan elkaar verbinden dus zonder pauze. Door dit proces brengen we de zuurstof naar plekken in ons lichaam waar het al lang niet meer is geweest, waardoor vastzittende plekken weer losser worden.

Deze techniek maakt je bewuster van wat de adem met je kan doen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau zodat je gezonder gelukkiger en vitaler wordt. Dus wil jij meer ruimte, rust en vrijheid ervaren in je lichaam en hoofd ….. laat je verwonderen,  het leven is namelijk één grote leerschool aan ervaringen.

Kennismaken met transformational breathing? Kom naar de Body & Mind dag!