Het jaar 1997: Marc Haagsma – op dat moment 23 jaar jong – neemt het oudst bestaande sportcentrum van Hengelo over: Fitpunt aan de P.C. Hooftlaan 50 in Groot Driene. Aan het pand veranderde weinig en het toenmalige fitnessconcept werd voortgezet.  Nu, 2019: Fitpunt bestaat ruim 25 jaar en opend op 13 en 14 april zijn deuren voor belangstellenden.

Eindelijk kan Haagsma zijn visie op fit en gezondheid uitdragen in zijn totaal concept. Zijn concept heeft twee kanten. We kunnen nu eindelijke een concept aanbieden met fysieke fitness programma’s met daarnaast een Body & Mind programma. De tweede kant zijn specialistische disciplines. Fysiotherapie, diëtist, pedicure als podotherapie zullen samenwerken met Fitpunt en zijn ook aanwezig binnen Fitpunt.

De maatschappij vraag steeds meer van ons en zijn we steeds meer verantwoordelijk voor onze fit- en gezondheid. Ons concept in samenwerking met de disciplines maakt dit tot een uniek geheel.

Oogappeltje

Het pand aan de PC Hooftlaan heeft een totale metamorfose ondergaan. Drie jaar geleden zaten we aan de tekentafel van Fons Nijland. De uitdaging was helder, het imago van een gymzaal moest veranderen en meer functionele ruimtes.

We zijn hier zeer zeker in geslaagd en samen met de verbouwing van de Smeot en Drienerstaete is Groot Driene een oogappeltje van Hengelo.

Compleet concept

Het nieuwe concept treedt in werking na het open huis van 13 en 14 april. Tijdens open huis is iedereen welkom die meer wil weten van ons concept.

Haagsma ontwikkelde het samen met een aantal deskundigen om lichaam én geest van de leden in balans te krijgen en te houden. Hij licht toe: “Je kunt het zien als een compleet gezondheidsplan, waarbij je op een leuke manier inzet op een of meerdere van onze vier fitpunten: fysiek, mentaal, voeding en personal training. Net wat je zelf prettig of belangrijk vindt.” Extra bijzonder is het dat Haagsma intensief samenwerkt met onder andere een diëtist, pedicure en fysiotherapeut en dat er diverse interessante abonnementen zijn samengesteld, zodat leden overal optimaal gebruik van kunnen maken. Op 13 en 14 april kan je ook een kijkje nemen bij Fit by Coen, Diëtistenpraktijk Vitales en Voetpunt Twente. Zij openen dan ook hun deuren.

Van jong tot oud.

Het concept geeft de mogelijkheid voor jong en oud. Van trendy programma’s als Body Pump, Bokszak training, Hiit circuit tot Zeker Bewegen (55+ les).

Kom informeren op de open huis en mocht je lid worden dan ontvang je een geweldige goodiebag.

Op de foto: Sandra Wolbert (Voetpunt Twente), Elise Slootman (Diëtistenpraktijk Vitalise), Marc Haagsma (Fitpunt) en Michel Coenradie (Fit by Coen fysiotherapie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M. Haagsma, t 0625053611